RUBEN & FLORA Cabernet Sauvignon/Carmenere 2015 - Vina Tinajas Maule Valley

99,95 DKK
Model/varenr.: 170 1025

RUBEN & FLORA Cabernet Sauvignon/Carmenere  2015 - Vina Tinajas Maule Valley

* Et fantastisk glas rødvin til en vanvittig pris.

Juan har skabt denne 50/50 blanding af Carmenere og Cabernet Sauvignon, der er en perfekt blend mellem disse to druer. Denne skønne rødvinsblanding fremmer det intime udtryk for venskab og samtale. Ligesom et par indre skønheder, som er udviklet gennem alder og intimitet, gør at disse to blandede druer skaber en tredje enhed med overlegen karakter. Vinen er koncentreret, udtryksfuld, generøs, fyldig og med personlighed. I næsen afsløres aromaer af mørke bær, blommer, vanilje og hvid peber, samt en dyb intens overraskende farve.

Denne vin kan nydes både alene eller sammen med oksekød grillet, vildt, kylling, svinekød, tapas samt faste smagefulde oste.

*** Vinen vandt Guldmedalje i denne kategori på Carmenere al Mundo Competition.

Viña Tinajas del Maule er en familieejet vingård beliggende i Maule Valley i den lille by Villa Alegre. Juan Mena er vinmager og medejer sammen med sin familie. Vinene på Tinajas del Maule er produceret 100% med deres egne druer. Paula, Juans kone har designet denne etiket som en hyldest til par, der kommer sammen som en ny familie.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % alkohol.


Maule Valley, der ligger 260 km syd for Santiago - Chiles hovedstad, er en region med voksende vinproduktion, der daterer sig helt tilbage til den spanske kolonitid. I dag er der omkring 25.700 hektarer dyrkede vinstokke, opdelt i 9.000 hektarer med hvide druer og 16.000 med røde druer. Der er forskellige under-zoner i Maule Valley. Denne vin kommer fra deres egen vingård - "Fundo Lagares del Maule", der ligger i Villa Alegre, der er et koldere område nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk