MORANDE Edicion Limitada Syrah - Cabernet Sauvignon 2010

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
* FØRSTEKLASSES TOPVIN med Guldmedalje ved "11th Wines of Chile Adwards 2014, 93 Point + Best from Central Valley af Descorchados 2014 (Chile) og 90 Point af The Wine Advocate, feb 2013 (USA). I munden oplever man en overflod af glatte tanniner med en intens, dyb, frugtagtig krop samt stor friskhed og struktur samt en lang vedholden finish. Druerne håndplukkes og sorteres grundigt. Vinen er ældet i 16 til 18 måneder i hhv. franske og amerikanske egetræsfade.
Model/varenr.: 170 3058

MORANDE Edicion Limitada - Syrah / Cabernet Sauvignon 2010

* FØRSTEKLASSES TOPVIN med flere præmier/priser:
* Guldmedalje ved "11th Wines of Chile Adwards 2014 (Chile)
* 93 Point + Best from Central Valley af Descorchados 2014 (Chile)
* 90 Point af The Wine Advocate, feb 2013 (USA)

Cabernet Sauvignon druerne kommer fra San Bernardo i Maipo Valley, hvor der er Middelhavsklima. Syrah druerne kommer fra Loncomilla i Maule Valley, hvor der er et varmt og tørt klima. Druerne håndplukkes og sorteres grundigt. Selv vinfremstillingen udføres i traditionel Bordeaux stil. De to sorter er lavet separat og ældet i 16 til 18 måneder i franske egetræsfade for Cabernet Sauvignon og amerikanske egetræsfade for Syrah.

Vinen har intens, dyb bordeauxrød farve med lilla nuancer og noter i næsen af skovbær, mørk chokolade, tobak og krydderier som vanilje. I munden oplever man en overflod af glatte tanniner med en intens, dyb, frugtagtig krop samt stor friskhed. Smagen har stor struktur og en lang vedholden finish. Anbefales at servere ved 17 grader til svinekød, rødt kød, flamberede røde frugter, smeltet frugt og chokolade samt modne oste.

De tidligere årgange har også fået mange medaljer / priser. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.


MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile. Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk