MORANDE Edicion Limitada Cabernet Franc 2010

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
* EN FORTRÆFFELIG VIN ! Denne Cabernet Franc har et udseende, som er dybrød og med lilla nuancer. Den smager frisk og afrundet og har en intens smag af chokolade, hindbær samt sort kaffe. Bouquet af sorte frugter, kaffe og mørk chokolade samt lidt krydderier med antydninger af vanilje og nelliker. Lagret i 18 måneder på franske egetræsfade.
Model/varenr.: 170 3058

MORANDE Edicion Limitada Cabernet Franc 2010

* EN FORTRÆFFELIG VIN !

Cabernet Franc Edición Limitada, Viña Morandé

Denne Cabernet Franc har et udseende, som er dybrød og med lilla nuancer. Den smager frisk og afrundet og har en intens smag af chokolade, hindbær samt sort kaffe. Bouquet af sorte frugter, kaffe og mørk chokolade samt lidt spicy med antydninger af vanilje og nelliker.

Druerne kommer fra San Bernado, der ligger i Maipo-dalen, som har et tempereret, varmt middelhavsklima. De 15 år gamle vinmarker er beplantet på lodrette espalier, plantet med en tæthed på 5555 vinstokke per hektar. Jorden har kun lidt organisk materiale, og profilen består af overvejende af grus, sten, sand og ler giver fremragende dræning for vinstokkene. Vinmarkerne er plantet nær Maipo floden, i en højde af 450 meter over havets overflade.

Hånd høstede druer knuses og de-stammes på vingården, efterfølges af en før-modning i 5 dage ved 8 grader. Derefter modnes de efter Bordeaux metoden i rustfri ståltanke i 35 dage ved temperaturer fra 28 til 30 grader. Efter fermenteringen blev druerne udblødt fra sine skind i yderligere 10-15 dage, og derefter modnet i franske egetræsfade (50 % nye fade) i 18 måneder.

Vinen er perfekt til Serrano skinke, grillet okse, vildt kød, samt modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk