Morandé Reserva - Pinot Noir 2014 - Casablanca

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

***** Super lækker og fyldig Pinot Noir i Reserva kvalitet. I duften er det klassiske Pinot aromaer, der dominerer suppleret med eksotiske aromaer og tilpas træ. Vinen har en pæn detaljerigdom med læder og grønne urter - lidt sødmefuld uden at være overdrevet. Bred og harmonisk frugt i smagen, udmærket fylde samt en lang og saftig eftersmag. Perfekt til grillmad, fed fisk som eks. laks, supper, kylling og kalvekød. Bør serveres kølig.

Model/varenr.: 170 3045

Morandé Reserva - Pinot Noir 2014 - Casablanca Valley
Super lækker og fyldig Pinot Noir i Reserva kvalitet. 

I duften er det klassiske Pinot aromaer, der dominerer suppleret med eksotiske aromaer og tilpas træ. Vinen har en pæn detaljerigdom med læder og grønne urter - lidt sødmefuld uden at være overdrevet. Bred og harmonisk frugt i smagen, udmærket fylde samt en lang og saftig eftersmag. Perfekt til grillmad, fed fisk som eks. laks, supper, kylling og kalvekød. Bør serveres kølig.

* 91 Point - Decanter okt. 2013 - årgang 2011
* 89 Point - Descorchados, 2009 - årgang 2009

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.


MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk