Morandé Gran Reserva Syrah (Shiraz) 2012 Maule valley

98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)
* TOPVIN AF HØJESTE KVALITET - en kraftig og robust vin, der blev kåret til den bedste "New World Red" på Expovinis. En fyldig, intens Syrah, kraftig mørk og saftfuld med peberpræg som i Chateauneuf. Vinens aroma leder tankerne hen på rød frugt med en diskret fornemmelse af ask, kanel og mørk chokolade. I smagen er vinen frisk og ungdommelig, meget kraftig med en tilpasset mængde af tanniner. Vinen har en fremragende struktur og en lang tør eftersmag.
Model/varenr.: 170 3052

Morandé Gran Reserva Syrah (Shiraz) 2012 Maipo Valley

TOPVIN AF HØJESTE KVALITET.

En kraftig og robust vin.

***** Morandé Gran Reserva Syrah/Shiraz 2011 er kåret til den bedste "New World Red" på Expovinis
Morandé "Gran Reserva" er rød violet, Intens og en kraftig mørk og saftfuld vin med peber præg som i Chateauneuf.

En meget fyldig, intens Syrah. Vinens aroma leder tankerne hen på rød frugt, og med en diskret fornemmelse af ask, kanel og mørk chokolade. I smagen er vinen frisk og ungdommelig, meget kraftigt tilpasset mængden af taniner. Den indeholder en betydelig mængde smagsstoffer, der giver vinen en fremragende struktur, og en lang tør eftersmag. Kan sammenlignes med de bedste Cotes du Rhone vine. Vinen egner sig perfekt til alle former for fuglevildt, vildsvin, hjortekød, lam, saftige bøffer, og rødt kød generelt.

Vinen bør serveres ved 16-18 grader.

* "Best Red from New World" - Expovinis
* 92 Points/Sølvmedalje - Guía de Vinos de Chile, 2010
* Sølvmedalje - International Wine Challenge, 2011
* 90 point / best buy - WineEntusiast/USA

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk