LOUIS VEGA Cabernet Sauvignon 2013 Winemakers Edition

59,00 DKK 75,00 DKK (spar 16,00 DKK)
* SUPER VIN TIL små penge.. Louis Vega Cabernet Sauvignon har en fornem og fyldig frugtagtig bouquet med en snert af blomme og kirsebær med en god smag og en dejlig behagelig eftersmag. Vinen er velegnet til både lyst og rødt kød, pastaretter samt diverse oste.
Model/varenr.: 170 0150

Louis Vega - Cabernet Sauvignon - Winemakers Edition 2013

* SUPER VIN TIL små penge..

Louis Vega Cabernet Sauvignon har en fornem og fyldig frugtagtig bouquet med en snert af blomme og kirsebær med en god smag med en dejlig behagelig eftersmag.
Vinen er velegnet til både lyst og rødt kød, pastaretter samt diverse oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Colchagua Valley, er ét af de mest anerkendte vinområder i Chile til produktion af røde vine, her gror, produceres og lagres vinen.
Colchagua Valley ligger kun 30 km. fra Stillehavet, hvilket giver et perfekt klima med varme somre med kølige nætter ideelt til dyrkning af druer, som her nyder godt af en langsom og venlig modning der giver druerne et mere unikt udtryk. Vinstokkene er plantet på solrige bjergskråninger, ler sammensætningen her og den ikke helt så frugtbare jord tilfører druerne en større koncentration af tannin, mere struktur og frugt koncentration.

Louis Vega, Cabernet Sauvignon har en fornem fyldig frugtagtig bouquet med en snert af blomme, en god smag med krop og fylde, og en god og behagelig eftersmag.
Vinen er velegnet til både let og kraftigt kød, pastaretter samt til ost.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk