CALICANTO Viña El Principal - 2010 Maipo Valley 15% Alk. - Top Vinhus...

139,00 DKK 195,00 DKK (spar 56,00 DKK)
* TOPVIN FRA DET BEDSTE OMRÅDE I CHILE - 15% Alkohol. CALICANTO er en fantastisk kraftig vin, lavet på druerne Cabernet Sauvignon (60 %) og Carmenére (40 %). Vinen er ung og sofistikeret med grønne toner, let fadsmag og stor koncentration. Den har en skøn smag af solbær, hindbær og kirsebær samt hint af brændte mandler i eftersmagen.
Model/varenr.: 170 0202

CALICANTO Viña El Principal - 2010 Maipo Valley 15% Alk. - Top Vinhus.

* TOPVIN FRA DET BEDSTE OMRÅDE I CHILE - 15% Alkohol.

CALICANTO er en fantastisk kraftig vin, lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Carmenére (60 % Cabernet Sauvignon og 40 % Carmenere).

Vinen er ung og sofistikeret med grønne toner, let fadsmag og stor koncentration. Den har en skøn smag af solbær, hindbær og kirsebær samt hint af brændte mandler i eftersmagen.

Den er perfekt til grillmad, kylling, oksekød, and, vildt samt fede oste, eller til ren nydelse.
Hos El Principal er visionen lige så simpel som den er ambitiøs; at skabe vine i verdensklasse ved at udnytte Fransk ekspertise og det unikke klima i Chile.
***** Anbefalet af BT... Grilltema den 13.06.2009: Krydret, kraftig, god varm smag af modne solbær, røde kirsebær, grønne urter og hårdt ristet egetræsfad.
* 89 Points Stephen Tanzer´s
* Testvinder i smagepanel. Højst vurderet vin i test. Vurderet til kr. 176,-

Bør serveres ved 16-18 grader.

En kasse indeholder 12 flasker 75 cl. 15 % Alkohol
Egen import - Imported by: www.maximumwine.dk

Viña El Principal blev etableret i 1998 og er resultatet af et samarbejde mellem Jorge Fontaine, ejeren af Hacienda El Principal, og Jean-Paul Valette, tidligere ejer af Chateau Pavie i Saint Emilion, Frankrig. Deres målsætning har fra starten af været at producere chilensk rødvin i topkvalitet efter den bedste franske tradition. Til dette formål har de på de mest lovende 54 hektar på vingården plantet klassiske vinstokke af Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenére og Cabernet Franc.

I 1998/1999 begyndte Jean-Paul Valette udplantning i intensiv Bordeaux stil. Desværre døde Hr. Valette før 1999-høsten var klar. Valette familien har i flere generationer været helliget produktion af fine Bordeaux vine i Frankrig, og bevæbnet med en dyb viden om vindyrkning, var Jean-Paul søn Patrick Valette i stand til at fortsætte arbejdet med at opfylde faderens målsætning. Med hans viden blev høsten i 1999 et produkt, der oversteg kvaliteten af de fineste chilenske rødvine hidtil. Patrick Valette opnåede dette ved bevidst at anvende de bedste franske teknikker ved tidlig afgrøde udtynding om sommeren, tidlig kontrol af vandet, sortering af druerne og naturlig koncentration.

Da Doehle Latinamerica overtog ejerskabet af de lovende vinmarker, blev det langsigtede mål om at producere nogle af de fineste rødvine fra den "nye verden", bevaret intakt. Produktionen er blevet udvidet med ekstra arealer, for at opnå en endnu bedre kvalitet, så man også i fremtiden kan leve op til målsætningen om at producere vin i topkvalitet.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk