Torres 10 års - Brandy

159,00 DKK
En fadlagret brandy fra en af verdens største vinproducenter. Torres 10 har en fyldig fadpræet og virkelig behagelig sødme i eftersmagen. De traditionelle hvide druesorter i Penedès (Xarel-lo, Macabeo og Parellada) er basisdruerne i denne ædle brandy. Disse druer giver, når de høstes på det rette tids­punkt, en most med en god, fyldig syre og et lavt sukkerindhold. Druerne presses forsigtigt for at undgå, at de vegetabilske olier blandes med mosten, hvilket kunne ødelægge destillatets fine kvalitet. Lagringen foregår i amerikanske egetræsfade, idet der anvendes den traditionelle "soleras" metode. I løbet af årene overflyttes destillatet fra den første række af fadene ("criaderas"), indtil det til slut når den sidste række af soleras, hvor de ældste brandyer lagres. Smag og udseende: Mørk topaz farve med ædle, gamle gyldne overtoner. Brandyen har en meget intens aroma med en livlig bouquet - mere spirituel end spirituøs - med varme krydrede anstrøg (kanel og vanille). På ganen er den rund og rig i garvesyre, og eftersmagen er sofistikeret og vedvarende. Karakteriseret af aromatiske strejf af eg. En flaske indeholder 70 cl.
Model/varenr.: 999 1045

Torres 10 års - Brandy

En fadlagret brandy fra en af verdens største vinproducenter. Torres 10 har en fyldig fadpræet og virkelig behagelig sødme i eftersmagen.
De traditionelle hvide druesorter i Penedès (Xarel-lo, Macabeo og Parellada) er basisdruerne i denne ædle brandy.
Disse druer giver, når de høstes på det rette tids­punkt, en most med en god, fyldig syre og et lavt sukkerindhold. Druerne presses forsigtigt for at undgå, at de vegetabilske olier blandes med mosten, hvilket kunne ødelægge destillatets fine kvalitet.
Lagringen foregår i amerikanske egetræsfade, idet der anvendes den traditionelle "soleras" metode. I løbet af årene overflyttes destillatet fra den første række af fadene ("criaderas"), indtil det til slut når den sidste række af soleras, hvor de ældste brandyer lagres.
Smag og udseende: Mørk topaz farve med ædle, gamle gyldne overtoner. Brandyen har en meget intens aroma med en livlig bouquet - mere spirituel end spirituøs - med varme krydrede anstrøg (kanel og vanille). På ganen er den rund og rig i garvesyre, og eftersmagen er sofistikeret og vedvarende. Karakteriseret af aromatiske strejf af eg.

En flaske indeholder 70 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk