Château Tour Lèognan 2009 Pessac-Lèognan

185,00 DKK 199,00 DKK (spar 14,00 DKK)
* SUPER PRIS PÅ TOP KVALITET. Kraftig, fed og lækker vin fra Grand Cru Classé ejendommen Château Carbonnieux, der producerer nogle af regionens flotteste vine. Druerne til denne vin er høstet manuelt fra vinstokke med en alder på mere end 30 år. Begge vine lagres efterfølgende på franske egefade.
Model/varenr.: 110 4495

Château Tour Lèognan 2009 Pessac-Lèognan  TOP Kvalitet.

* SUPER PRIS PÅ TOP KVALITET.

Kraftig, fed og lækker vin fra dette fantastiske vinhus.
Super vin fra Grand Cru Classé ejendommen Château Carbonnieux, der producerer nogle af regionens flotteste vine.

Som på de fleste andre klassificerede slotte i Bordeaux, producerer Château Carbonnieux også en 2. vin, dog kun i en mængde af ca. 25.000 fl. årligt. Vinen produceres i både rød og hvid (som det er tilfældet for 1. vinen) og druerne til disse to pragteksemplarer høstes manuelt fra vinstokke med en alder på mere end 30 år. Vinifikationen er traditionel på meget moderne udstyr. Begge vine lagres efterfølgende på franske egefade.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % alkohol.

 

Château Carbonnieux
betragtes i dag ikke kun som en af de mest betydningsfulde ejendomme i Pessac-Lèognan, men i hele Bordeaux-regionen. Det er en fantastisk ejendom, der producerer Grand Cu Classé-vine i såvel røde, som hvide vine.
Ejendommen drives af familien Perrin, der i 1956 overtog et næsten ruinlignende slot. I en periode på mere end 50 år har familien forvandlet Château Carbonnieux - og de tilhørende 87 hektar vinmarker - til en af områdets mest velrenomerede ejendomme i regionen.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk