Montalto Nero D'Avola Rosé - 3 Liter Bag-in-Box Sicilia

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)
* Tør, frisk og frugtrig rosé lavet i en drikkevenlig stil med det italienske glimt i øjet. Her er en glimrende, saftrig rosé med både smag, let fylde og personlighed. Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, der præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i munden. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil.

Montalto Nero D'Avola Rosé - 3 Liter Bag-in-Box Sicilia

* Tør, frisk og frugtrig rosé lavet i en drikkevenlig stil med det italienske glimt i øjet.
Rosévin og Nero d’Avola er to ord, der sjældent ses i samme sætning. At dømme ud fra denne vin er det en klar fejl! Her er nemlig en glimrende, saftrig rosé med både smag, let fylde og personlighed. Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, der præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i munden. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil, der kalder på det næste glas.

Montalto Nero d'Avola Rosato er anvendelig til alle former for lette forretter, fisk- og skaldyr, i haven, på terrassen, i sommerhuset eller hvor den praktiske 3 liters emballage sikrer et minimum af vægt og maksimalt miljøhensyn. Vi anbefaler at servere vinen ved 7-10 grader° - evt. lidt køligere, hvis man har brug for en tørstslukker på en varm sommerdag.

En colli indeholder 4 boxe á 300 cl. - 13 % alkohol. , 3 ltr. svarer til 4 flasker vin.

Druerne kommer fra den højtliggende del af Belice-dalen, der er en mere tempereret del af det ellers varme Sicilien. Her er den syrefriskhed til stede, der skal til for at holde vinen i balance. Nero d’Avola er Siciliens "egen" drue og den giver god farve, aroma og syrefriskhed. Barone Montalto har i deres topmoderne vinifikationsanlæg med temperatur-kontrolleret gæring på rustfri ståltanke formået at fastholde denne friskhed.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk