Vinaceous Sirenya Pinot Grigio - McLaren Vale 2012

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

Vinen er lys, frisk og med blomster aromaer fra nashi-pærer. I munden opleves en ganske omfattende tekstur, som forbliver mineralsk og med ren syre samt en lang eftersmag. Sirenya er velegnet til frisk fisk og skaldyr samt til pastaretter med fisk. En kasse indeholder 6 flasker - 12,1 % Alkohol.

Model/varenr.: 200 1034

Vinaceous Sirenya Pinot Grigio - McLaren Vale 2012

Vinen er lys, frisk og med blomster aromaer fra nashi-pærer. I munden opleves en ganske omfattende tekstur, som forbliver mineralsk og med ren syre samt en lang eftersmag. Sirenya er velegnet til frisk fisk og skaldyr samt til pastaretter med fisk.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,1 % Alkohol.
 

Sirenya Pinot Grigio kommer fra Mygunya Vineyard i Adelaide Hills på grænsen af  McLaren Vale. Dette giver det bedste fra begge verdener - med de køligere forhold fra de høje Adelaide Hills, som er ideel til de fine aromatiske sorter som Pinot Grigio - og med den mindre nedbør og derfor mindre sygdom end oplevet i hjertet af Adelaide Hills.

Med henblik på at lave en frisk, sprød og livlig stil plukkes Pinot Grigio druen i den tidlige modningsfase, før vinen får udtryk af de åbenlyse tropiske frugter, der giver et mere mineralsk og citrus udtryk. Gæringen udføres i rustfri ståltank med lav temperatur for at bevare vinens friske, aromatiske og delikate strukturer.

Vinaceous konceptet er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien.  Vinaceous 'mål var at genskabe dette på etiketterne, med fokus på sjove og provokerende billeder, baseret på teater og cirkus plakater fra 30'erne og 40'erne.

Af de otte Vinaceous vine som tilbydes – hvoraf vi fører de 6 – er nogle eksklusivt lavet udelukkende for Vinaceous af nogle af Australiens mest talentfulde nye unge vinmagere. Alle druer er udvalgt fra de bedste regioner, der passer til de valgte sorter under fuld kontrol af Vinaceous vinproducenter.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk