Vinaceous Devine Light Sauvignon Blanc 2013

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

* 94 POINT af James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition + ”FIVE STAR” Producer Rating. Druerne er nøje udvalgte og håndplukket. En ren Sauvignon Blanc er noget af en sjældenhed fra Margaret River. Druerne kommer fra to vingårde. Den første er beliggende i en køligere sub-region, som giver særskilte aromaer og sprød syre til vinen. Den anden er beliggende i en varmere sub-region, der giver mere tropisk frugt og rundhed til vinen.

Model/varenr.: 200 1028

Vinaceous Devine Light Sauvignon Blanc 2013

* 94 POINTS af James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition (Årgang 2013) +
* ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. 

Druerne er nøje udvalgte og håndplukket fra modne vinmarker i Margaret River regionen i Australien. En ren Sauvignon Blanc – uden tilsætning af andre druesorter - er noget af en sjældenhed fra Margaret River, hvor de fleste vinproducenter vælger at blande Semillon i, hvilket er blevet det "klassiske hvide blend" i regionen. Semillon druen resulterer i ekstra smag og tekstur i ganen. Vinaceous har opnået dette ved at vælge to Margaret River vingårde med beliggenheder med forskellige aspekter af Sauvignon Blanc. Den første er beliggende i en køligere sub-region i det sydlige Margaret River, som giver særskilte aromaer og sprød syre til vinen. Den anden er beliggende i en varmere sub-region i Willyabrup, der giver mere tropisk frugt og rundhed til vinen. Med blandingen fra disse to vinmarker, opnår Vinaceous delikate aromaer og en intens frugtsmag, tekstur og længde med ren, forfriskende syre – der viser at Margaret River kan producere fremragende 100 % Sauvignon Blanc. Vinen anbefales at servere sammen med alle slags friske fisk, skaldyr, østers eller asiatisk inspirerede retter – eller blot som en hyggevin med venner.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl - 12,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk