Schild Estate Shiraz - Ben Schild 2009 Barossa Valley

169,00 DKK 198,00 DKK (spar 29,00 DKK)
*** 92 Point Wine Spectator! Vinen er hjertelig og ligefrem, som australierne selv er det. Duft og smag bæres af en svesket frugt med brombærkompot og hindbær, der sammen med blød lakrids samt røg og chokolade fra fadlagringen giver en potent, helstøbt vin, der har koncentration uden medfølgende garvesyre. Vinens bløde frugt og store fylde afløses i en lang eftersmag.
Model/varenr.: 200 2083

Schild Estate Shiraz - Ben Schild 2009 Barossa Valley

*** 92 Point Wine Spectator!

Schild Estate Shiraz er hjertelig og ligefrem, som australierne selv er det. Duft og smag bæres af en svesket frugt med brombærkompot og hindbær, der sammen med blød lakrids samt røg og chokolade fra fadlagringen giver en potent, helstøbt vin, der har koncentration uden medfølgende garvesyre. Vinens bløde frugt og store fylde afløses i en lang eftersmag af toastede fadnoter med blide, modne tanniner. Denne type vin går særdeles godt med Australiens nationalsport, barbeque, der lokalt blot kaldes ’barbie’. Hermed menes hovedsagelig røde bøffer, men der er et væld af andre kombinationer, der er gode, så længe stegt eller grillet kød indtager hovedrollen. Vinen anbefales at servere omkring de 18 grader, så frugten også får lov at titte frem.

Schild Shiraz kan nydes nu og de næste 5-8 år frem.
 
*** 92 point af Wine Spectator 
"An expressive Shiraz, bursting with dark plum and bright blueberry notes, joined by hints of roasted meat and spice. The finish rolls along with an airy, open texture that lets the flavors sail. Has depth and pinpoint balance. Drink now through 2019."

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 14,5 % alkohol.
 

Barossa Valley og Shiraz er nærmest blevet synonymer. For her i Australiens mest traditionsrige vinområde trives druen så godt, at Barossa synes at være blevet referencepunkt for al Shiraz. Schild Estate har siden 1952 haft sin gang i Barossa Valley, og i dag høster huset de mange årtiers erfaringer ved at producere vine, der ikke blot er gode, men også giver valuta for pengene. 

Druerne til denne potente Shiraz stammer fra parceller med gamle, krogede vinstokke ved Lyndoch i den sydlige del af Barossa Valley. For bedst muligt at bevare den naturlige syre i druerne er høsten foregået ved nattetide, hvor syreindholdet er højest. Vinifikationen er traditionel med gæring i små, åbne træfade, hvor en gærende vins temperatur kan kontrolleres bedre end i større beholdere. Siden er vinen lagret på fade af både fransk såvel som amerikansk eg før assemblage og aftapning.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk