KOONUNGA HILL Penfolds Shiraz/Cabernet 2012

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

KOONUNGA HILL Penfolds Shiraz/Cabernet 2012

*** Lækker saftig vin...

Duften har toner af solbær, peber og lakrids. Smagen er fyldig med masser af modne tanniner, tilsat lette toner af egetræ.

En vin som skal have en god grillet bøf i modstand, eller også krydret retter.

Historien om Penfolds er egentlig ikke én, men to historier. Det er, dels historien om vineriet Penfolds, der i dag er et af Australiens største og mest kendte vinerier, dels historien om vinen Grange Hermitage, der skulle komme til at revolutionere såvel australiernes som europæernes syn på australsk vin.

Penfolds blev grundlagt af Christopher Penfolds i 1844, da han - efter at være emigreret til Australien - opslog sin lægepraksis i Adelaide i Sydaustralien.
Christopher Penfolds var en varm fortaler for vinens helbredende virkning og startede derfor - som så mange andre australske læger - en hjemmeproduktion af hedvin, der blev ordineret som medicin i hans praksis. Vinproduktionen voksede sig efterhånden større end hans lægepraksis, og til sidst blev det til et regulært vineri med fokus på produktionen af brandy og hedvine, der trods det varme klima var yderst populære på daværende tidspunkt i Australien.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk