CHALK HILL LUNA SHIRAZ Mclaren Vale

99,95DKK 159,95DKK (spar 60,00DKK)
Model/varenr.: 200 2130

CHALK HILL LUNA SHIRAZ Mclaren Vale 2015 ***** 5 Stars Winery *** Guldmedalje ved 2017 San Diego Wine Challenge. En Shiraz i verdensklasse, meget populær hos os lige nu! Chalk Hill Luna Shiraz er fremstillet af 95 % Shiraz og 5 % Barbera. Vinen har en flot, dyb lille farve med røde nuancer. Den er parfumeret i næsen opløftet af røde bær, blomsteragtige noter med et strejf af ristede nødder og krydderier.

Smagen domineres af levende, røde bær i ganen med krydrede blommer, en dejlig mundfornemmelse og tekstur samt fine krydrede tanniner.

Vinen anbefales til vagtler, risotto, vildtkød, lam, krydret lækre grillet okse bøffer, og bløde kraftige oste.

Vinen er præget af et lavt udbytte helt ned til så meget som 30 %, hvilket har givet intense Shiraz druer med en rig tekstur og smag. Druerne er udvalgt fra 3 af deres premium vinmarker med vinstokke, der har en gennemsnitsalder på 10-20 år. Shiraz druer er rige, tekstureret og parfumeret. Tilføjelsen af 5 % Barbera til blandingen af vinen, medfører nogle pulserende blomsteragtige noter til næse samt en vitalitet og friskhed til ganen.

Mens McLaren Vale er kendt for deres Shiraz, har Chalk Hill vundet adskillige trofæer for deres Barbera og i Luna Shiraz forener de to af deres stjerne vine. Vinen er drikkemoden men det vil belønnes at lagre den yderligere i op til 5 år.

Medaljer:
* Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Challenge 2015 (årgang 2014)
* 95 Point Robert Parker Wine Advocate
* 92 Point af James Halliday Australian Wine Companion (årgang 2014)
* Guldmedalje ved 2017 San Diego Wine Challenge (årgang 2015).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

Chalk Hill:

Vores nye vinhus Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner (5 red star winery in James Halliday´s Aistralian Wine Companion since 2010). Chalk Hill har været familieejet siden 1964 og er begliggende i det eksklusive McLaren Vale. Vingården er dedikeret til at fremstille små fade og håndlavede vine af høj kvalitet. Harvey familiens voksende vinarv går hele seks generationer tilbage i det sydlige Australien. I dag har de seks vinmarker, på i alt 220 Hektar, der spredt over det smukke vinområde McLaren Vale. Deres oprindelige vingård blev første gang plantet til i 1897, og disse ekstremt århundrede år gamle vinstokke bære stadig frugt i dag. Det er familiens forpligtelse at fremstille vine i tårnhøj kvalitet, der afslører det unikke område McLaren Vale og viser deres kvalitetskontrolleret indsats fra vingården til glasset. For dem er vin mere end blot en drink, det er en afspejling af deres sted og liv.

Det er winemaker Renae Hirsch, der står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i Sydaustralien. Der er Middelhavs klima med kølige, våde vintre og varme, tørre somre, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for premium druer. Hver vinmark har sin egen jordtype og topografi, der giver unikke omgivelser at vokse i for druerne. Chalk Hill tager disse unikke faktorer og kombinerer dem med ekspertledelse inden for vindyrkning for at producere druer med en særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk