B3 Shiraz Barossa Valley 2012

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Model/varenr.: 200 2081

B3 Shiraz Barossa Valley 2012

* SAFTBOMBE UDEN LIGE. Håndværk til fingerspidserne.

B3's Shiraz druer kommer fra gamle, lavt ydende vinstokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side giver en potentiel høj alkohol procent. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk.

B3 Barossa Shiraz er lagret i 16 måneder på Amerikanske "hogsheads" på ca. 240 liter, som runder tanninerne af og giver den et langt liv på flaske.
Duft og smag er en eksplosion af mørke frugter og julekrydderi, der får modspil af modne tanniner og en overraskende frisk syre, der - modsat bedrøveligt mange andre Australske vine ikke virker kunstig. Eftersmagen er lang med en god harmoni.

Dette er vinen til oksebøffer, vildt, gryderetter og fede oste - og i dens voldsomhed en født grill vin, der er klar til alle de røde bøffer. Vinen er som sådan drikkeklar allerede nu, og bør nydes ved 17°. Der er dog også et godt henlæggelses potentiale i vinen, og den kan uden besvær ligge et årti fra høståret.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

De tre Basedow-brødre Peter, Michael og Richard, er triumviratet bag B3 Wines - et nyt navn der dog er affødt af en lang, lang familietradition for vinproduktion, der før gik under familienavnet Basedow, men som efter faderens for tidlige død på sørgelig vis bortsolgtes grundet det velrenommerede navns markedsværdi, hvorunder bl.a tæller The Jimmy Watson Trophy - den højeste udmærkelse inden for australsk vin.
Når man taler om australsk rødvin, så er det utvivlsomt Barossa Valley Shiraz, der via storhjernens knudrede netværk først toner frem på nethinden. Her besidder de gode vine på denne drue en profil af dyb, dyb, hedonsitisk frugt og en råstyrke, som man genfinder hos få andre af denne verdens vine.
B3?s Shiraz-druer kommer fra gamle, lavtydende stokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side sker ved et højt potentielt alkohol. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk.
B3 Barossa Shiraz er lagret 16 måneder på amerikanske ?hogsheads? på ca. 240 liter, som runder tanninerne af og bereder den til et langt liv på flaske. Duft og smag er en eksplosion af mørk, jammy frugt og julekrydderi, der får modspil af modne tanniner og en overraskende frisk syre, der - modsat bedrøveligt mange andre australske vine ? ikke virker kunstig. Eftersmagen er kilometerlang med god harmoni.
Dette er vinen til de heftige kød- og gryderetter i al deres voldsomhed; en født grill-vin, der er klar til alle de røde grillbøffer, der skulle dukke op!
Vinen er som sådan drikkeklar allerede og bør nydes ved 17°. Der er dog også et godt henlæggelsespotentiale i vinen. Den kan uden besvær ligge et årti fra høstår.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk