Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Argentina ligger i det sydlige Sydamerika og er den femtestørste vinproducent i verden, det endda selv om landet først for alvor er kommet på de europæiske vinhylder indenfor de seneste ti års tid. Vinene er hurtigt steget i kvalitet, og den bliver tydeligt bedre for hvert år. I Argentina er der sol, varme og et stabilt klima. På grund af manglende nedbør kunstvandes der med vand fra Andesbjergene. Mange vinmarker anlægges i højden, hvor temperaturen er betydelig lavere, og den kølige nattemperatur resulterer i et bemærkelsesværdigt stort høstudbytte. De argentinske hvidvine fremstilles af især franske druesorter som Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sémillon og Riesling.

Vores Argentinske vinhus Pascual Toso er blandt Argentinas allerbedste vinhuse. De fremstiller nogle fantastiske vine i forskellige prisklasser, og deres vinmager Paul Hobbs anses for at være blandt verdens bedste vinmagere. Af Argentinske hvidvine har vi en rigtig populær Chardonnay fra Pascual Toso.

Sorter resultater:

* Lækker frisk, fed og halvtør Chardonnay - en fantastisk vin. Pascual Toso Chardonnay er en frisk og frugtagtig vin med en frisk duft af grønne æbler, ananas og mango - med et overraskende strejf af friske syre for ganen. Den er rar i munden, og smagen er godt integreret, nem at drikke med elegant karakter samt en blid tilstedeværelse af eg.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler