FC Vestsjælland Vinen Primitivo Puglia IGP Grande

50,00 DKK 85,00 DKK (spar 35,00 DKK)
FCV Vinen for Superliga fodbold. FC Vestsjælland var regionens Professionelle Fodboldklub, der blev grundlagt i 2008 men desværre rykkede ned i 2015. Vinen er lavet på den populære Primitivo drue. Den er fyldig og blød med en intens frugtagtig bouquet. Smagen har en god krop og fylde - af de modne blommer og røde bær samt en lang, god eftersmag. Vinen er produceret af en af de bedste producenter i Apulien / Italien, der har fået mange gode anmeldelser både i Italien og Internationalt.
Model/varenr.: 975 0013

FC Vestsjælland Vinen Primitivo Puglia IGP Grande

FCV Vinen for Superliga fodbold.

* Dufter af mål - Smager af sejr.

FC Vestsjælland (Football Club Vestsjælland) var regionens Professionelle Fodboldklub, der blev grundlagt i 2008, men desværre rykkede ned i 2015. 

Vinen er lavet på den populære Primitivo drue. Den er fyldig og blød med en intens frugtagtig bouquet. Smagen har en god krop og fylde - af de modne blommer og røde bær, samt en lang, god eftersmag. Vinen er produceret af en af de bedste producenter i Apulien / Italien, der har fået mange gode anmeldelser både i Italien og Internationalt. Vinen er velegnet til grill, lyst kød, oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste, eller blot som et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk