CODICI Primitivo Salento IGT 2014

59,00 DKK 89,95 DKK (spar 30,95 DKK)

Scipione Giuliani´s - SUPER PRIMITIVO - en helt fantastisk Primitivo, der holder en utrolig stor kvalitet til prisen. Druerne stammer fra vinmarker med et meget højt aldersgennemsnit. Vinen fremstår mørk og tætpakket med dystre toner af modne bær, blommer og frugt, indsvøbt i et letrøget fadpræg med et touch af kirsebær, hvor det diskrete præg af egetræ komplementerer vinens smagskarakteristik og identitet i en moderne stil. Vinen er rund og blød.

Model/varenr.: 120 3032

CODICI Primitivo Salento IGT 2014

* Helt igennem en vin, der passer til kødretter eller diverse buffet/grill.

Scipione Giuliani´s - SUPER PRIMITIVO - en helt fantastisk Primitivo, der holder en utrolig stor kvalitet til prisen.

Codici Primitivo er lavet med udgangspunkt i vinmarker med et meget højt aldersgennemsnit, hvor den anvendte og kvalitetsfremmende dyrkningsmetode i buskform, resulterer i ekstra rige, maskuline og superkoncentrerede vine med "hår på brystet". Codici Primitivo fremstår mørk og tætpakket med dystre toner af modne bær, blommer og frugt, indsvøbt i et letrøget fadpræg med et touch af kirsebær, hvor det diskrete præg af egetræ komplementerer vinens smagskarakteristika og identitet i en moderne stil, skabt helt fra markplejen og frem til tapningen af den unge winemaker Scipione Giuliani. Vinen er rund og blød, og en fremragende ledsager til rødt kød, barbecue, lam, hotte pastakombinationer (men også spaghetti Carbonara) og oste, der smager af noget.

Test:
*** Penge & Privatøkonomi vurderede den til at koste kr. 125,- (Årgang 2011)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.
 

Den populære syditalienske Puglia-region har taget de skandinaviske forbrugere med storm og især den lokale Primitivo-drue synes at være kommet til ære og værdighed efter mange års tornerose-søvn. Den sandede og ufrugtbare jord på den italienske "hæl" synes at passe Primitivo-druen, som kvitterer for de barske vækstbetingelser med kraftfulde rødvine, der klæder det italienske køkken.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk