Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Trænger du til lidt selvforkælelse så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan vi nemlig friste med et indbydende udvalg af bolcher fra Bolchekogeriet Almuegaarden.

Som et af de første bolchekogerier i Danmark, er den kendte producent et oplagt valg hvis du er ude efter uforpligtende smagsoplevelser. Med søde motiver og en hyggelig, rustik indpakning, oser mærket af uskyld og kvalitet. Hos Slagelse Vinkompagni er vi derfor glade for at kunne tilbyde flere forskellige produkter, der hver især gemmer på mange forskellige smage. Uanset om du er til karamelsmag, frisk frugt, det syrlige eller salt og sød lakrids, bør du ikke snyde dig selv for disse delikatesser. Poserne er velegnede som både værtindegave, som en lille dessert og til bare at have stående når den søde sult byder sig på.

Vi står altid til rådighed hvis du har spørgsmål angående vores udvalg.

Sorter resultater:

Søde DANSKE bolcher fra Almuegaarden Bolche og Karamel Kogeriet. Søde Danske - Motivbolcher, der smager kongeligt.

Blanding af Danske turistikoner - ideel som værtindegave, eller blot til en sød stund.

Gavepose á 150g.

 

Ingredienser:
Sukker, glukose, lakrids, kakao, mentol, aroma, surhedsreg. middel (salmiak), farvestof (E100, E120, E132, E141, E150, E153).

39,00DKK

Blandede gammeldags bolcher fra Almuegaarden Bolche og Karamel Kogeriet. De smager kongeligt.

Blanding af gammeldags bolcher - ideel som værtindegave, eller blot til en sød stund.

avepose á 150g.

 

 

Ingredienser:
Sukker, glukose, lakrids, kakao, mentol, aroma, surhedsreg. middel (salmiak, citronsyre), farvestof (E100, E120, E132, E141, E150, E153).

39,00DKK

Danske flag bolcher med lækker smag af jordbær

Tre generationer har indtil nu været i gang med kogning af de søde ting og sager på Almuegaarden, hvor gode råvarer, naturlige ingredienser, og ikke mindst det gode danske håndværk holdes i hævd.

Nettovægt: 140 g

Ingredienser:
Sukker, glukose, aroma, surhedsreg. middel (citronsyre), farvestof (E120).

39,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler