Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Kunne du tænke dig lidt lækkert til aftenkaffen, eller leder du efter en delikat gave til en du holder af, kan vi hos Slagelse Vinkompagni varmt anbefale et kig på udvalget her.

Med Aalborg Chokoladen er der hverken sparet på lækre råvarer eller på flot design. Den elegante indpakning gemmer på en bred vifte af uforglemmelige smagsoplevelser, i form af lækker chokolade baseret på egne opskrifter. Med en historie der går helt tilbage til 1930’erne, har det anerkendte mærke igennem årene perfektioneret deres håndværk og resultatet er ikke til at tage fejl af. Deres lækkerier går storartet sammen med vores vine, men kan også sagtens stå på egne ben, når man får lyst til en delikat godbid. Se nærmere på vores sortiment her på siden og forkæl dig selv med de fineste smagsoplevelser. Kunne du tænke dig at høre mere om de enkelte produkter, eller har du spørgsmål angående vores mærker, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

AALBORG CHOKOLADEN LUKSUS CHOKOLADE I GAVEÆSKE - 9 STK. Classic gaveæske – 90 g.

Luksus chokolade fra Aalborg Chokoladen. Aalborg Chokoladen er i dag ejet af John Aslak Jensen, der oprindeligt er uddannet kok og tjener og overtog virksomheden i 2006. De fremstiller eksklusivt håndlavet chokolade af høj klasse og kvalitet, efter gamle traditioner. Alle deres produkter fremstilles efter egne opskrifter, hvor mange af dem er gået i arv, tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier. Hvert eneste stykke chokolade, der finder vej til de specielt designede æsker, er produceret i virksomhedens lokaler i Aalborg Øst - efter egen opskrift og derefter nøje udvalgt. Stykke for stykke.

89,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler