Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

A XOCO by Anthon Berg kræver formentlig ikke den store introduktion. I årtier har den danske virksomhed produceret delikatesser og søde sager i absolut verdensklasse. Derfor er vi her hos Slagelse Vinkompagni glade for at kunne tilbyde vores kunder de bedste lækkerier fra det ikoniske mærke.

Vores udvalg består blandt andet af frisk mint i mørk chokolade og ristede hasselnødder i hvid chokolade med ægte vanilje. Disse produkter er både velegnede som gave, til kaffen og hvis du ønsker at forkæle medarbejderne efter en fokuseret arbejdsindsats. Fra ristede mandler i nougat rørt med sydesalt, til prisvindende lakridsmandler i hvid chokolade. Uanset smag og behag, kan vi garanteret friste med Anton Bergs luksuriøse smagsoplevelser.

Har du allergi og vil du vide mere om indholdet, eller har du generelle spørgsmål vedrørende vores udvalg, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan ringe på telefon 58 56 14 00.

Sorter resultater:

Ristede mandler i nougat rørt med sydesalt og sprøde majsflager. En dåse indeholder 150 g.
59,00 DKK
Frisk mint i 68 % mørk chokolade. En dåse indeholder 175 g.
59,00 DKK
NYHED! Ristede hasselnødder i hvid chokolade rørt med ægte vanilje, hasselnødkrokant og fransk middelhavssalt. Dækket af en sprød og delikat sukkerskal. En dåse indeholder 140 g.
59,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler