CRUINO Rosso Veronese ZENI IGT 2011

189,00 DKK 239,00 DKK (spar 50,00 DKK)
* En fed lækker Veronese på 16 % Alkohol. Vinen har en flot, dybrød farve. Bouqueten er en sand bombe præget af en bred vifte af nuancer. Der kan fornemmes toner af tørret frugt, rosiner, svesker, mørke kirsebær og blommer samt undertoner af julekrydderi med noter af kanel. Smagen er kraftfuld med fuldt tryk på frugt i dejlig kombination med den bløde eftersmag.
Model/varenr.: 120 1240

CRUINO Rosso Veronese ZENI IGT 2011

* En fed lækker Veronese på 16 % Alkohol.

Cruino Rosso Veronese har en flot, dybrød farve. Bouqueten er en sand bombe præget af en bred vifte af nuancer. Der kan fornemmes toner af tørret frugt, rosiner, svesker, mørke kirsebær og blommer samt undertoner af julekrydderi med noter af kanel. Smagen er kraftfuld med fuldt tryk på frugt i dejlig kombination med den bløde eftersmag. Et super glas vin, der i høj grad minder om en stor Amarone, bare lidt mere moderne i stilen. Vinen er fadlagret i 10-14 måneder på nye franske egetræsfade.

Vinen bør dekanteres og serveres til kraftigere kødretter, hvor tilbehøret også er i den kraftigere ende. Passer perfekt til vildt, grillet oksekød, krydret og brasseret retter a la italiensk stil. Det er også en oplagt julevin, der både kan klare anden og flæskestegen eller eller et glas blot til ren nydelse og som meditationsvin.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 16 % Alkohol.


Druerne bliver dyrket i hjertet af Verona-området. Første årgang af denne vin var 1986, og det var dengang en banebrydende vin, da Zeni var de første i Verona-området til at kombinere en vin lavet på 100 % Corvina med fadlagring på nye franske egetræsfade. Denne vin laves som en Amarone. Efter samtlige druer håndplukkes og selekteres grundigt, ligges druerne til tørre i omkring to måneder. Under tørringen fordamper en del af vandindholdet i druerne, så der udelukkende er en koncentreret saft tilbage i druerne med et højere sukkerindhold end normalt. Dette gør også, at vinens alkoholprocent rammer de 16 % alkohol, som bestemt ikke smages. Efter tørringen vinificeres vinen og fadlagres i 10-14 måneder på nye franske egetræsfade. Efter fadlagringen tappes vinen og frigives til salg.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk