Vega Los ZarZales Rosé Cigales 2014

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)
* Fantastisk lækker, frisk og halvtør rosevin. Vinen er lidt af en perle! Den er en af de mest succesfulde rosévine vest for Ribera del Duero - fra det småt voksende område Cigales. Familien Avelino Vegas producerer denne vidunderlige kirsebær og mandel-duftende rosévin. Den har en behagelig frisk frugt smag. Kort sagt en meget aromatisk og forfriskende vin. Den perfekte vin til en lun sommerdag eller til lette sommerretter.
Model/varenr.: 130 0505

Vega Los ZarZales Rosé  Cigales 2014

* Fantastisk lækker, frisk og halvtør rosevin.

Spansk rosévin, der de seneste par år har opnået en strålende succes fra dette område Cigales. Vinen er lidt af en perle!

Med sine saftige, aromatiske frugter har vinen fået en loyal fanskare, der værdsætter den hastige stigning i kvaliteten. Den er en af de mest succesfulde rosévine vest for Ribera del Duero - fra det småt voksende område Cigales.

Familien Avelino Vegas producerer denne vidunderlige kirsebær og mandel-duftende rosévin. Den har en behagelig frisk frugt smag. Kort sagt en meget aromatisk og forfriskende vin.

Den perfekte vin til en lun sommerdag eller til lette sommerretter som fx. salater, Paella, retter bestående af lyst kød, samt et glas i utide.

Nyd den godt afkølet ved ca. 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk