Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Fra den udsøgte Vina Cecilia Moscato Rose med bærfrugter, lime og et strejf af krydderi, til den sofistikerede Vilarnau Cava Brut med en lagringsperiode på cirka 14 måneder. Hos Slagelse Vinkompagni kan du altid finde en lang række delikate mousserede vine fra Spanien, fra nogle af verdens bedste producenter. Vores udvalg består både af tørre varianter med en uimodståelig sødme, samt spanske mousserede vine med et lavt alkoholindhold til rigtig gode priser. Hvad end du kunne tænke dig et delikat og velafbalanceret blend af Trepat og Pinot Noir til en særlig lejlighed, eller en lækkert dessertvin til at byde gæsterne efter hovedretten, er dette siden for dig. Lyder disse valgmuligheder som noget for dig så find din foretrukne mousserede vin fra Spanien nedenfor og gå på opdagelse i en verden af uforglemmelige aromaer og fantastiske smagsoplevelser. Kunne du tænke dig at høre mere om specifikke varianter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rose mousserende Frizzante.. Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit... Og også nogle mænd!! En populær moscato vin som skal nydes..

***** GODT KØB!  * Gold Medal in Frankfurt International Trophy.. * Høj kvalitet og den bedste Moscato Rose på markedet !!

Moscato i høj kvalitet med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Druesammensætning er 96 % Moscato og 4 % Garnacha..

****** Vina Cecilia er blivet Mega populær på over 150 Cafeer og restauranter i Danmark.. Og kun 5 % alkohol giver lyst til til det 3 glas...

Moscato af denne type kan nydes til velkomst, barbecue fest, lettere krydret kyllingeretter, dem som kan lide vin med lidt sødme, eller bare til ren nydelse...

Server denne skønne moscato ved 5-7 grader

Test:

***** 4,1 Point i Vivino

***** Silver Medal Mundus Vini 2018
***** Gold Medal in Frankfurt International Trophy.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

*** Fremragende moscato, lys mousserende rosé. "Særlig favorit til damerne"

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

vincooperativet.

Vincooperativet AneCoop ligger i Valencia Spanien.

39,95DKK 69,00DKK (spar 29,05DKK)

Viña Cecilia Moscato White mousserende Frizzante. * Denne Moscato er delikat frisk med en lækker sødme!

* GODT KØB! ***** Damernes favorit Moscato.. ***** GULDMEDALJE Mundus Vini

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Moscato druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia blanco er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Vin smager som sød hvidvin, ikke sød sød, men som lækker hvidvin.

Moscato som denne kan nydes til velkomst, barbecue fest, lettere krydret kyllingeretter, dem som kan lide vin med lidt sødme, chokoladekage eller bare til ren nydelse...

Server denne moscato ved 5-7 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

 

Moscato Valencia

Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af moscato druerne, inden de bliver overmodne, har gjort at man kan lave en så flot moscato i meget høj kvalitet.

Vinen bliver produceret i den østlige del af Valencia området, det bedste område til dyrkning af Moscato druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet.

39,95DKK 69,00DKK (spar 29,05DKK)

Vilarnau Cava Brut Reserva Bio / Økologisk.. Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (40%) og Xarel.lo (10%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Vinder af bedste Cava ved “The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019”
- Andenpladsen gik til 'Vilarnau Cava Brut Rosé'

Cava Vilarnau er økologisk og vegan.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Prøv den ikke blot til fisk og skaldyr, men også som ostevin, til cremede supper, til et væld af retter med svin og fjerkræ og ikke mindst som den perfekte partner til tapas.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10°.

5 ***** (ud af 5) i vinavisen.
Test citat:
Frisk og dejlig vin med livlige bobler og god frugt med toner af citrus og æbler. En oplagt velkomst-vin til fester, men også en glimrende ledsager til mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00DKK 109,00DKK (spar 20,00DKK)

Vilarnau Cava Brut Rosé - Bio (Økologisk) *Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

***** 90 POINT AF DECANTER !! TOP !!

Andenpladsen af bedste Cava ved “The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019” 
- Denne her fik første pladsen 'Vilarnau Cava Brut Reserva'

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.
 

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia´s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava'er.

89,00DKK 109,00DKK (spar 20,00DKK)

Ponte Vecchio Moscato Bianco.. Er en forfriskende Moscato med naturlige bobler.. ***** Ren Nydelse!

Moscato Ponte Vecchio Bianco er en forfriskende lækker, let sødmefuld mousserende vin. Den er uimodståelig og med små og elegante bobler. Denne Moscato er produceret med omhu på druerne Muscat og Sauvignon Blanc, efter opskrift af italienske vinmagere.

Vinen har delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer. Det er ungdommens vin, fuld af lidenskab og skønhed. En moderne og sjov vinstil, der sætter tendenser verden over.

Denne Moscato er lavet efter Frizzante metoden, hvilket vil sige, at der er tale om en let, mousserende vin, hvor anden gæringen foregår i særlige tryktanke. Efter dannelsen af boblerne tappes vinen på flaske. Disse Frizzante vine har et tryk på cirka 2,5 bar, hvilket er omtrent halvdelen af en Spumante eller Champagne. For at fange de naturlige frugtaromaer fra Moscato druen, har de udelukket stilkene, så kun selve druerne er med, og efterfølgende er de udvalgte druer presset meget forsigtigt.

Vi anbefaler at servere denne Moscato til Spansk tapas, salater med let sødlige toner, paellas, Pastaretter, Asiatiask krydrede retter, eller blot som ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 9% Alkohol.


Ponte Vecchio er den mest berømte bro i Firenze, der går helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket især bemærkes i butikkerne, der løber langs broen. I middelalderen husede butikkerne garverier og smede, i dag er lejerne guld og sølvsmede. De naturligt mousserende Ponte Vecchio Moscato Frizzante er særligt forfriskende på grund af deres lave alkoholprocent, fine og velintegrerede bobler og søde frugtagtige noter.

69,95DKK 89,95DKK (spar 20,00DKK)

Vilarnau Cava Semi Seco Bio Økologisk. Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk Bio.

Dette er kvalitets-Cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. Denne Semi-Seco ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et meget balanceret udtryk. Modsat sædvanen er denne Demi-Sec alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop Demi-Sec/Semi-Seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og støtter blot vinens fylde yderligere.

Nyd denne Cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang "fjernøstlig mad", hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.

5***** ( ud af 5) i vinavisen.
Test citat:
Ifølge Carlos Gonzáles-Gorden skulle dette være den tørreste demi-sec på markedet. Og det skal nok passe. I bobleland betyder Demi-sec jo ellers halv-sød. Med sin trods alt lille sødme vil den blandt andet være glimrende til indiske eller andre fjernøstlige retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00DKK 109,00DKK (spar 20,00DKK)

Ponte Vecchio Pink Moscato Rosé *** EN MEGET FORFRISKENDE ROSE MOSCATO - MED NATURLIGE BOBLER. * GODT KØB!

Denne Moscato Rosé har en lys pink farve som kirsebærblomster med fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer som Jasmin, Orangeblomster, kaprifolier og anis. I munden kommer alkoholen kun lidt frem, smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og Tempranillo druer efter Frizzante metoden, hvilket vil sige, at der er tale om en let mousserende vin, hvor anden gæringen foregår i særlige tryktanke. Efter dannelsen af boblerne tappes vinen på flaske. Frizzante har et tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er ca. halvdelen af en Spumante eller Champagne. For at fange de naturlige frugtaromaer fra Moscato druen, har de udelukket stilkene, så kun selve druerne er med, og efterfølgende er de udvalgte druer presset meget forsigtigt.  

Anbefales at servere afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til Middelhavsretter, som for eksempel salater, pasta og paella, samt til krydrede og asiatiske retter, herunder søde og sure retter, thailandske karryretter, velkomst eller bare ren nydelse..

Præmier:
* Sølvmedalje – Berliner Wein Trophy

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 9% Alkohol.
 

Moscato

Ponte Vecchio er den mest berømte bro i Firenze, der går helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket især bemærkes i butikkerne, der løber langs broen. I middelalderen husede butikkerne garverier og smede, i dag er lejerne guld og sølvsmede. De naturligt mousserende Ponte Vecchio Moscato Frizzante er særligt forfriskende på grund af deres lave alkoholprocent, fine og velintegrerede bobler og søde frugtagtige noter.

69,95DKK 89,95DKK (spar 20,00DKK)

L'Encert Brut Sparkling Cava vin er en * Fantastisk frisk mousserende vin med en let sødme og tørhed. Flot mousserende vin lavet af den bedste kvalitet på de lokale druesorter 30% Macabeo og 70% Malvasia druer. Vinen fremtræder flot lys gul med fine bobler. Den er vinificeret efter Charmat metoden.

***** GOLD MEDAL - Mundus Vini 2021

Denne Cava har en flot lys farve med et grønt strejf. Den er meget aromatisk af hvide blomster samt frugtagtig og intens i smagen, efterfulgt af lidt sødme og med fine bobler.

Velegnet som aperitif, men også god i selskab med fisk/skaldyr, lyst kød, spansk Tapas, charcuteri, krydret mad eller blot til ren nydelse.

Serveres ved 5 - 7 grader.

L'Encert betyder på Spansk Katalonsk = The Hits.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5 % Alkohol.

 

Vincooperativet ligger i Spanien.

69,95DKK 99,95DKK (spar 30,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler