Taylors Quinta de Terre Feita Vintage Port 2005

375,00 DKK 495,00 DKK (spar 120,00 DKK)
***** Ekstrem lækker med nødder og rosiner.. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Douro dalen på Taylor’s egne tre vingårde: Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Denne Vintage Port har været lagret i egetræsfade. Det er en elegant portvin med en flot mørk, næsten sort-lilla farve samt en kompleks og utrolig intens frugtduft af brombær, hindbær og solbær. Den har en fyldig, men samtidig næsten fløjlsblød frugtsmag med et strejf af chokolade og lakrids samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter eller som et glas "i utide" efter et godt måltid mad. På grund af det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den - på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen. Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Vintage Port bør drikkes efter ca. 10 år, men vil uden tvivl udvikle sig i 20-25 år. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 20 % alkohol.

Taylors Quinta de Terre Feita Vintage Port 2005

 

***** Ekstrem lækker med nødder og rosiner..


Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Douro dalen på Taylor’s egne tre vingårde: Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Denne Vintage Port har været lagret i egetræsfade.


Det er en elegant portvin med en flot mørk, næsten sort-lilla farve samt en kompleks og utrolig intens frugtduft af brombær, hindbær og solbær. Den har en fyldig, men samtidig næsten fløjlsblød frugtsmag med et strejf af chokolade og lakrids samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter eller som et glas "i utide" efter et godt måltid mad.


På grund af det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den - på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen. Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Denne Vintage Port bør drikkes efter ca. 10 år, men vil uden tvivl udvikle sig i 20-25 år.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 20 % alkohol.

 


Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk