Maynard's Colheita 2005

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Maynard’s Colheita 2005 er lagret 10 år på mindre træfade før aftapningen, der i øvrigt foregår uden tilsætning af svovl. Portvinen er nu - dybt mahognifarvet - og drikkeklar. Som noget hel nyt er denne Colheita tappet uden forudgående filtrering. Dette er fremgangsmåden, når man har med Vintage Port at gøre, men er en nyskabelse inden for Tawny-typerne. Om det er årgangen eller den nye produktionstilgang, der er årsagen, skal være uvist, men dette er en usædvanlig kraftfuld, tæt Colheita, der har en fremragende balance mellem ungdommelig, vinøs kraft og komplekse lagringsaromaer. Dette er flydende brunsviger, nødder, orangeskal, cremet vanilje og syltede figner med stor intensitet og helt uimodståelig spændstighed. Stor koncentration og fløjlsblød frugt går hånd i hånd, og dette er en vin, der er usædvanlig svær at se sig sur på! Maynard’s Colheita 2005 er en portvin, man kan drikke helt uden mad til, men prøv også at overhælde din vaniljeis med ’brændte figner’ og drik så denne vin til. Det er en himmerigskombination! Denne Colheita er også særdeles gangbar til crème caramel, til en vellagret Comté med sukkersyltet, pikant frugt. Husk at nyde vinen af rummelige glas, så du også får duftoplevelsen med. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 17-18 grader. * 90 points Gastro: "Kompleks og frisk duft med kirsebærsten, eau de vie de kirsch, røgetræ, chokolade, brunsviger mens der på tungen er balance, forbløffende mildhed og harmoni, næsten ingen oxyderede toner og pur elegance." René Langdahl Jørgensen, Gastro, 09/05/09. * 91 points portvin.nu: "Duften er præget af en ret krydret stil. Der er kraftige toner af fennikel, lakridsrod og man føler sig en smule i baglokalet af et apotek. Spændende krydderurter. Smagen er kraftfuld. Spændstig med frugtede nuancer. God balance og varer ret længe. Fin til hårde oste og nødder." Henrik Marcussen, portvin.nu, marts 2011 En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 20 % alkohol.

Model/varenr.: 800 1296

Maynard's Colheita 2005

Maynard’s Colheita 2005 er lagret 10 år på mindre træfade før aftapningen, der i øvrigt foregår uden tilsætning af svovl. Portvinen er nu - dybt mahognifarvet - og drikkeklar. Som noget hel nyt er denne Colheita tappet uden forudgående filtrering. Dette er fremgangsmåden, når man har med Vintage Port at gøre, men er en nyskabelse inden for Tawny-typerne. Om det er årgangen eller den nye produktionstilgang, der er årsagen, skal være uvist, men dette er en usædvanlig kraftfuld, tæt Colheita, der har en fremragende balance mellem ungdommelig, vinøs kraft og komplekse lagringsaromaer. Dette er flydende brunsviger, nødder, orangeskal, cremet vanilje og syltede figner med stor intensitet og helt uimodståelig spændstighed. Stor koncentration og fløjlsblød frugt går hånd i hånd, og dette er en vin, der er usædvanlig svær at se sig sur på!

Maynard’s Colheita 2005 er en portvin, man kan drikke helt uden mad til, men prøv også at overhælde din vaniljeis med ’brændte figner’ og drik så denne vin til. Det er en himmerigskombination! Denne Colheita er også særdeles gangbar til crème caramel, til en vellagret Comté med sukkersyltet, pikant frugt.

Husk at nyde vinen af rummelige glas, så du også får duftoplevelsen med. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 17-18 grader.

* 90 points Gastro:
"Kompleks og frisk duft med kirsebærsten, eau de vie de kirsch, røgetræ, chokolade, brunsviger mens der på tungen er balance, forbløffende mildhed og harmoni, næsten ingen oxyderede toner og pur elegance."
René Langdahl Jørgensen, Gastro, 09/05/09.

* 91 points portvin.nu:
"Duften er præget af en ret krydret stil. Der er kraftige toner af fennikel, lakridsrod og man føler sig en smule i baglokalet af et apotek. Spændende krydderurter. Smagen er kraftfuld. Spændstig med frugtede nuancer. God balance og varer ret længe. Fin til hårde oste og nødder."
Henrik Marcussen, portvin.nu, marts 2011

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  20 % alkohol.


Maynard’s er et nyt mærke, der er skabt af brødrene Fernando og Àlvaro van Zeller (bl.a. tidl. Noval) og Tiago Trigo (tidl. Taylor’s og Sogrape). Navnet er en hyldest til van Zellerne’s forfader Walter Maynard, der tilbage i 1652 var en af de først registrerede “Portwine Shippers”. Siden dengang har familien van Zeller været involveret i fremstillingen og eksport af kvalitets-port hos så kendte huse som Kopke, Burmester, Borges, Andressen og Quinta do Noval.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk