Creme De Sureau Hyldebær Likør 50 cl.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse. Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse. 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen: "Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vanilleis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen." En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.

Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse.

Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse.

5 stjerner ud af 5 i Vinavisen:
"Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vanilleis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen."

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.


I Skandinavien har hyldebær gennem generationer været opfattet som et af de sundeste og mest vitaminrige bær, der findes. Hylden ses på engen, ved markskel eller skovkanter, og pryder naturen med sine smukke hvide skærmblomster i juni-juli måned. Bærerne modnes senere i september måned.


Creme de Sureau er fremstillet af denne gave fra naturen, og fremstår som en fyldig og cremet likør med en tilpas sødme og et let bid af alkohol. 

Likøren er den første i en serie af nyudviklede likører af højeste kvalitet. De  er alle dansk produceret, og byder på en smagsoplevelse af helt særlig karakter. Til fremstillingen bruges kun økologisk dyrkede hyldebær af bedste kvalitet. Bærrene presses udelukkende ved mekaniske metoder. Den friske saft bringes herefter til gæring i temperaturstyrede tanke, og gennemgår en flere uger lang gæringsproces som kontrolleres dagligt. Den færdiggæret saft pumpes på lagertanke, hvor den over en periode på 3 til 9 måneder tilsættes en nøje sammensat blanding af naturlige aromaer, udvalgte glucosearter og ren alkohol af bedste kvalitet. Til sidst lagres likøren yderligere nogle måneder på tanke.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk