Chateau Musar - Gaston Hucher 2008

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)
* Denne vin er uden sammenligning ”kongen” af Libanon. Vinen sammenstikkes af lige store dele af druerne Cabernet Sauvignon, Cinsault og Carignan ca. 2 år efter høsten. Den lagres i alt 36 måneder på franske egefade og 42 måneder på flaske før vinen sendes på markedet. Smagen er sødmefuld, sukkerrig og særdeles ekstraktfuld. Populært kan man sige om den røde Chateau Musar, at den er en kombination/blanding af Rhône og Bordeaux.

Chateau Musar - Gaston Hucher 2008

* Denne vin er uden sammenligning ”kongen” af Libanon.

Vinen sammenstikkes af lige store dele af druerne Cabernet Sauvignon, Cinsault og Carignan ca. 2 år efter høsten. Vinen tappes dog først på flaske i august måned, 3 år efter høsten. Inden og efter blanding lagres vinen på træfade. Vinen frigives først omkring 5 år efter høsten. Château Musar har en unik lagringskælder udelukkende til denne vin. Denne kælder ligger højt oppe i bjergene ved Ghazir. Det bliver i alt til 36 måneders lagring på franske egefade og 42 måneder på flaske før vinen sendes på markedet.

Bouqueten er mættet med moden frugt samt animalske undertoner (kostald), og en nærmest karamelagtig kant. Smagen er sødmefuld, sukkerrig og særdeles ekstraktfuld. Populært kan man sige om den røde Chateau Musar, at den er en kombination/blanding af Rhône og Bordeaux.
Druesammensætning: Cabernet Sauvignon, Cinsault og Carignan.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk