Krenkerup Amber Ale

29,95 DKK 39,95 DKK (spar 10,00 DKK)
Som navnet afslører er her tale om en ale, der funkler i glasset som rav i strandkanten. Den er ikke blot smuk, den leverer samtidig en dragende og imødekommende smag for begge køn - du behøver ingen yderligere undskyldning for at skænke denne Amber Ale i glasset, for den er skabt til at nyde i øjeblikket. Krenkerup Amber Ale er brygget på Cascadehumle, deres egne malte og særlige alemalte. Den er lettere og lysere end normalt, og den fine Cascadehumle giver den unikke alesmag efter den traditionelle engelske ale. En flaske indeholder 50 cl. - 5,0 % alkohol. Prisen er incl. pant på kr. 1,-.

Krenkerup Amber Ale

Som navnet afslører er her tale om en ale, der funkler i glasset som rav i strandkanten. Den er ikke blot smuk, den leverer samtidig en dragende og imødekommende smag for begge køn - du behøver ingen yderligere undskyldning for at skænke denne Amber Ale i glasset, for den er skabt til at nyde i øjeblikket.

Krenkerup Amber Ale er brygget på Cascadehumle, deres egne malte og særlige alemalte. Den er lettere og lysere end normalt, og den fine Cascadehumle giver den unikke alesmag efter den traditionelle engelske ale.

En flaske indeholder 50 cl. - 5,0 % alkohol.
Prisen er incl. pant på kr. 1,-.

 

Krenkerup Bryggeri ligger meget smukt ved Radsted lige uden for Sakskøbing – kun 9 km fra Oreby Mølle - og så laver de virkelig velsmagende kvalitetsøl. Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det Bayerske Reinheitsgebot - en særlig brygningsmetode efter tyske forskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer. Der er absolut ingen E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Resultatet er dansk kvalitetsøl, der er brygget på vand, malt, humle, gær og intet andet.

Krenkerup Bryggeri er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods. Godset er siden 1367 gået i arv fra slægt til slægt. I marts 2007 besluttede de på Krenkerup Gods, at de ville have deres eget Bryggeri. Bryggeriet satte første bryg – deres høstøl – over den 12. august 2008. Siden da er det blevet til flere forskellige varianter, og der er hele tiden nye under udvikling.

Krenkerup Gods er i den grad et besøg værd. Godset startede som sagt i 2007 en ambitiøs egenproduktion af øl, men på trods af den korte historie har øllet vundet hæderspriser allerede. Der er mulighed for at få rundvisning på bryggeriet og selvfølgelig købe eksemplarer på de gyldne dråber med hjem. Hvis I kan lide øl, bør I aldrig være i nærheden af godset, uden at svinge en tur forbi. Krenkerup Gods har også en café, der har åben i sommerhalvåret.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk