Nørrebro Bryghus - Æske med 4 flasker - 40 cl. gaveløsning!

 
Nørrebro Bryghus - Æske med 4 flasker - 40 cl. gaveløsning!
Klik for større billede
119,00 DKK
Kan ikke
bestilles!

NøNørrebro Bryghus - Æske med 4 flasker - 40 cl. gaveløsning!

Gaveløsning...
Gaveæsker med 4 flasker.Økologisk og CO2 Neutral.

Perfekt gaveløsning til f.eks. firmagaver eller kundegaver. Skriv evt. i bemærkningsfeltet ved bestilling hvilke øl der ønskes i gaven.
Bemærk: (Kun de 6 varianter af Nørrebro øl 40 cl. til vejl. stk pris kr. 35,-)
Gavekasse bestilles på Web eller ring tlf: 58561400 for nærmere information.

Pris pr. flaske er kr. 35,- 40 cl. Prisen er incl. pant

Nørrebro Bryghus er et lille eventyr om en succes, der på kort tid har vokset sig stærk. Vi er et bryggeri, der både sælger vores specialøl på flasker, og serverer den i vores kombinerede bryggeri og restaurant i Ryesgade i København. Vores målsætning er at give enestående smagsoplevelser og udvide kendskabet og lysten til at drikke det spændende håndbryggede øl - med andre ord at højne og udbrede den danske ølkultur.

Nørrebro Bryghus er opfyldelsen af brygmester Anders Kissmeyers drøm, og hans personlige vision, passion og solide faglighed er sivet ind i hele kulturen i Nørrebro Bryghus. Så i dag drives bryghuset af et team, som ikke blot er højt professionelle, men også ildsjæle, der brænder for gode øloplevelser.

Sjælen i Nørrebro Bryghus
Alt hvad vi foretager os - fra stort til småt og fra restaurant til tapperi - er gennemsyret af vores grundlæggende værdier.

Vi sikrer os størst mulig kompetence, professionalisme og omtanke i alt, hvad vi gør. Det er det, kvalitet betyder for os.

Håndværket i Nørrebro Bryghus hviler på faglig stolthed og kunnen kombineret med omhu, personligt engagement og kælen for detaljen. Det kræver praktisk involvering og at alle sanser er med, men så skaber det også grundlaget for den høje kvalitet, som er vores særlige kendetegn.

Vores håndværk har tæt følgeskab af kærlighed til øl. den findes som en selvfølge hos bryggerne, men i Nørrebro Bryghus støder man på den i alt, vi foretager os. Passionen findes også hos køkkenet, hos tjenere, rundvisere og i ledelsen.

Alt, hvad vi foretager os, skal både være ægte, synligt eller sanseligt for alle. Denne autencitet præger alt fra opskrifterne på øllet til madlavningen i køkkenet, som vi er stolte af at vise frem.

Vi vil forny den danske ølkultur. Nye øl og nye oplevelser - også når det betyder brud på hellige dogmer og udfordring af de gældende grænser for, hvad øl er, og hvordan det skal smage. Det er innovation for os, og vi lader maden og oplevelserne følge med øllet.

Vi vil ganske enkelt levere oplevelser, der appelerer til alle sanser. Vi bruger hele palletten - øl, mad, historier, design, indretning, service, stemning, lyd og lugt - alt sammen for at skabe vores helt egen version af begrebet ølkultur.

Håndværk, passion og viden
Håndværket i Nørrebro Bryghus er forankret i tradition og indsigt. Alle dele af brygprocessen raffineres konstant: fra udvikling af opskrifter og udvælgelse af råvarer over selve brygprocessen, til lagring og modning af det færdige bryg, og endelig servering af øllet.

Vi har en klar idé med det øl, vi brygger - uanset om det er på flaske eller på fad, i bryghuset eller andre steder. Udvalget skal spænde vidt: fra de lyse og lette hvedeøl til de kraftige, bitre ales og fyldige, mørke portere og stouts. Fra de diskrete og lette til de krydrede og udfordrende.

Inspirationen kommer både fra de klassiske øltraditioner, samt fra de 'vilde nye' bryggere i USA. Alt er tilladt, så længe håndværket er i orden og resultatet er godt - smag og kvalitet er vigtigere end traditioner. Og vi tillader os også at få og realisere vore egne, helt nye ideer.

Som fundament for det hele ligger vores holdning til kvalitet. Øllet skal leve op til de krav, vi stiller ved brygningen - uanset hvor og hvornår det drikkes, og om det er på flaske eller fad. Derfor har vi sat helt nye standarder for dansk specialøl, hvad angår udstyr, kontrol og opfølgning i begge vores bryggerier.

Anders Kissmeyer

Ønskeseddel   Udskriv produktark

 
 
Kunder der har købt dette produkt har også købt
 
 
Gaveæske riflet natur brun/sort 2 fl. - Helflaske 75 cl. Gaveæske riflet natur brun/sort 2 fl. - Helflaske 75 cl.

Gaveæske riflet natur brun/sort 2 fl. - Helflaske 75 cl. Pr. kolli 10 æsker. læs mere...

11,95 DKK
Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom Legendario Elixir de Cuba 7 års Rom

Fantastisk blød og lækker Rom.. En ægte Cubaner... Overdådig rom med stor karakter. Legendario Elixir de Cuba er et generøst bekendtskab… læs mere...

285,00 DKK
295,00 DKK
Johan Bülow - Nr. B Passionsfrugt chokolade overtrukket lakrids Johan Bülow - Nr. B Passionsfrugt chokolade overtrukket lakrids

Sød lakrids iklædt hvid belgisk luksuschokolade og passionsfrugt. Passionsfrugtens syre, chokoladens sødme og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver… læs mere...

70,00 DKK
VEROSSO Primitivo Salento IGT 2015 VEROSSO Primitivo Salento IGT 2015

* Fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. Vinen er intens fyldig og behagelig, lavet efter… læs mere...

39,95 DKK
86,00 DKK
 
     

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Artikler
Nyhedsbrev