Morandé Gran Reserva - Cabernet Sauvignon 2010 - Maipo Valley

98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)
KRAFTIG/SAFTIG VIN TIL EN FANTASTISK OKSEBØF. Vinen er intens, dyb rød og indrammet i en rubin rød farve. Den er elegant i sin duft, med en aroma af friske bær, chokolade og vanilje samt toner af solbær og blomme. De fløjlsbløde tanniner suppleret med frugt og fornemmelsen af bark, giver vinen en både god, lang og elegant eftersmag, der fuldender billedet af en fremragende vin.
Model/varenr.: 170 3050

Morandé Gran Reserva - Cabernet Sauvignon 2010 - Maipo Valley

KRAFTIG/SAFTIG VIN TIL EN FANTASTISK OKSEBØF.

Morandé Gran Reserva Cabernet Sauvignon er intens, dyb rød og indrammet i en rubin rød farve. Den er elegant i sin duft, med en aroma af friske bær, chokolade og vanilje samt toner af solbær og blomme. De fløjlsbløde tanniner suppleret med frugt og fornemmelsen af bark, giver vinen en både god, lang og elegant eftersmag, der fuldender billedet af en fremragende vin. Vinen egner sig perfekt til retter med rødt kød, and eller gås, vildt, svinekød eller vildsvin, og bør serveres ved 16-18 grader.

* 90 Point i Wine Spectator maj 2014 (årgang 2011)
* Sølvmedalje af Japan Wine Callenge 2013 (Japan)
* 92 Point af Descorchados 2013 (Chile)
* 91 Point + Best Buy af Wine & Spirit, Juni 2013 (USA)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.


MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk