ZORZAL Terroir Unico Pinot Noir 2013 Tupungato

85,00 DKK 129,00 DKK (spar 44,00 DKK)
* VERDENSKLASSE Pinot Noir - har fået Bronzemedalje i Decanter World Wine Awards 2014 og 92 Point i The Wine Advocate 2014. Vinen er udelukkende lavet på Pinot Noir druen, og den har for sorten en rigtig god intensitet. Vinen har aromaer af tørrede frugter og visse urter samt mineralske noter. Smagen er direkte og klar - det flyder i munden med masser af liv og blødhed. Den har god volumen, runde tanniner og et passende syreindhold, der gør vinen meget frisk og med en lang, sød finish.
Model/varenr.: 180 2045

ZORZAL Terroir Unico Pinot Noir 2013 Tupungato

***** VERDENSKLASSE Pinot Noir fra køligere område..

Vinen er udelukkende lavet på Pinot Noir druen og den har for sorten en rigtig god intensitet. Vi finder her en Pinot Noir, der er meget intens i næsen, hvilket er et resultat af klimaforholdene. Vinen har en delikat violet-rød farve og aromaer af tørrede frugter og visse urter samt mineralske noter. Smagen er direkte og klar - det flyder i munden med masser af liv og blødhed. Den har god volumen, runde tanniner og et passende syreindhold, der gør vinen meget frisk og med en lang, sød finish. Vinen anbefales især til lettere kød og pastaretter med en let sauce.

* Bronzemedalje i Decanter World Wine Awards 2014 (årgang 2013)
* 92 Point i The Wine Advocate 2014 (årgang 2013)
* 94 Point af Guía Placio 2013 i Argentina (årgang 2012)
* 90 Point af Wine & Spirits i uSA (årgang 2012)
* 89 Point af The Wine Advocate i USA (årgang 2012) 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,6 % Alkohol.


Vinmarkerne til denne vin er placeret 1.300 meter over havets overflade i Gualtallary , Tupungato i Argentina. Det er en ung vinmark plantet på kalkholdig jord med en meget udtalt skråning. Dette hjælper druerne til at være sundere, fordi man undgår akkumulering af vand eller frost. Bjerg klimaet indebærer en stor variation i temperaturer, hvilket resulterer i druerne har tykkere skind. Høsten udføres manuelt på samme tid af året i 16 kilos kasser. Druerne er placeret i cementtanke, hvor 80 % er knust og de øvrige 20 % som hele klynger. Beholderen er fyldt ved hjælp af tyngdekraften, der er med andre ord ingen pumpe, hvilket betyder, at druerne nærmest er intakte, når de når deres modningspunkt. Druerne udsættes i omkring 4 dage for en kold modning og derefter begynder alkoholgæringen. Under denne gæring stampes skindet 3 gange om dagen. Gæringen udføres, og derefter filtreres mosten og den fyldes på flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk