Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* Fantastisk blød, saftfuld, intens og fyldig Primitivo. Boqueten er intens med masser af modne bær, diskret eg og krydderier. Smagen har kraft og fylde, hvor modne frugtnuancer finder sammen med helt runde tanniner, blid og delikat. Pirosso er produceret af en af de bedste producenter i Apulien, der på det nærmeste vælter sig i gode anmeldelser både i Italien og internationalt.
39,95 DKK 79,00 DKK (spar 39,05 DKK)
**** i BT Vinen er lavet på de absolut bedste druer af negroamaro og primitivo. Den har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke uden mad.
59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)
**** i BT Vinen er lavet på de absolut bedste druer af negroamaro og primitivo. Den har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke for sig selv.
149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. Vinen er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanilje. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

***** POWER vin - en tæt, fyldig, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene, så de skrumper ind. Derved opkoncentreres aromastofferne, og det giver ekstra krop og power. Duft og smag har intense nuancer af svesker, brombær, kirsebær, mælkechokolade og krydderier i retning af kanel. Smagen er helt uden raspende garvesyre.

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

Scipione Giuliani´s - SUPER PRIMITIVO - en helt fantastisk Primitivo, der holder en utrolig stor kvalitet til prisen. Druerne stammer fra vinmarker med et meget højt aldersgennemsnit. Vinen fremstår mørk og tætpakket med dystre toner af modne bær, blommer og frugt, indsvøbt i et letrøget fadpræg med et touch af kirsebær, hvor det diskrete præg af egetræ komplementerer vinens smagskarakteristik og identitet i en moderne stil. Vinen er rund og blød.

59,00 DKK 89,95 DKK (spar 30,95 DKK)
Vinen er lavet på den prestigefyldte Primitivo drue i Puglia og leveres her med stor renhed. Den er kompleks, fløjlsagtig, intens og viser sig stor og "kostbar". Vinen har en flot, tæt rød farve og god struktur. Næsen bringer aroma af modne røde frugter og noter af blåbær. I munden fylder den godt, er fløjlsagtig og åben. Velegnet til oksefilet, højreb, bøffer og oste.
89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)
FCV Vinen for Superliga fodbold. FC Vestsjælland var regionens Professionelle Fodboldklub, der blev grundlagt i 2008 men desværre rykkede ned i 2015. Vinen er lavet på den populære Primitivo drue. Den er fyldig og blød med en intens frugtagtig bouquet. Smagen har en god krop og fylde - af de modne blommer og røde bær samt en lang, god eftersmag. Vinen er produceret af en af de bedste producenter i Apulien / Italien, der har fået mange gode anmeldelser både i Italien og Internationalt.
50,00 DKK 85,00 DKK (spar 35,00 DKK)
* Fantastisk blød, saftfuld, intens og fyldig Primitivo. Boqueten er intens med masser af modne bær, diskret eg og krydderier. Smagen har kraft og fylde, hvor modne frugtnuancer finder sammen med helt runde tanniner, blid og delikat. Pirosso er produceret af en af de bedste producenter i Apulien, og på det nærmeste vælter sig i gode anmeldelserbåde i Italien og internationalt.
129,00 DKK 185,00 DKK (spar 56,00 DKK)
*** 98 Point af Luca Maroni Denne Alchimia Primitivo er en frugtrig fyldig vin, der har en dyb og intens rød farve med Lilla nuancer. Den varme og udviklede bouquet har overvægt af modne røde frugter med skøn duft af røde og sorte kirsebær samt søde krydderier. Vinen gør sig perfekt til at ledsage velsmagende pastaretter, stegt eller grillet kød, vildt, lam, gryderetter m.m.
169,00 DKK

***** Virkelig klasse Primitivo fra Manduria. Det tætteste man kan komme på en Top Appassimento eller Ripasso Classico uden at være det - kraftig, fed og frugtrig vin i top klasse! Vinen er helt frisk og meget fyldig i næsen med lidt soltørrede druer i duften. Smagen er lidt krydret, blød, fed og saftfuld med en eksplosiv, fyldig smag i enden. Den er produceret på druer fra 35 år gamle vinstokke, der har lagret i 12 måneder på franske egetræsfade.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

 * PRIMITIVO i Topklasse. Kraftig, fed og varm i eftersmagen.Denne vin er produceret af 100 % Primitivo druer (lufttørret). Vinen er fyldig og rund med en næsten fløjlsblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag. Den er særdeles velegnet til oksekødsretter, pasta, samt de fleste oste. 

69,00 DKK 109,00 DKK (spar 40,00 DKK)

*** VIRKELIG EN SAFTFULD VIN. Gran Mi Rosso har en intens, mørk farve og en rig bouquet med noter af mørke, saftige brombær, der er domineret af aromaer af tætte skovbær. Appassimento stilen skinner tydeligt igennem med stor tekstur i vinen samt et strejf af sødlig, tørret frugt. Fyldig og intens i næsen og i ganen. 

69,00 DKK 115,00 DKK (spar 46,00 DKK)

* STJERNE PRIMITIVO TIL EN FANTASTISK PRIS! Mi Rosso er produceret på den verdensberømte druesort Primitivo, af en meget anerkendt vinproducent i Syditalien. Kvalitet er nøgleordet for denne vin, og det genspejler sig direkte i smagen. Vinen en rig bouquet med noter af frisk frugt samt moden frugt, der giver en naturlig sødme. Den har en perfekt balance mellem bløde tanniner og syreindhold.

49,95 DKK 85,00 DKK (spar 35,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler